Grante për bujqësi nga AZHB
Aplikimi për grande nga Ministria e Bujqesisë, do të hapet nga data 19.03.2018 dhe aplikimi do të zgjase deri me 30.04.2018. Fermert-Bujqit mundë të jenë përfitues të :  Fermë/ [...]
Lorem Ipsum 2
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi [...]
Lorem Ipsum 3
"On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment, so blinded by desire, [...]